Velký pátek byl v znamení závodů!

22.04.2011 22:23

Páteční den byl na našem soustředění ve znamení testů a soutěží!

Po netradiční rozcvičce se švihadly a dobré snídani se šlo na plavecký trénink.  V rámci tří hodin tréninku se stihly odplavat testy na 400K a také 100M. Všichni plavci si počínali velice dobře a na jejich výsledky se můžete podívat v příloze. Plavání se na konci tréninku změnilo v potápění a fotilo se pod vodou! Výsledky snažení trenéra Michala můžete nalézt v dnešní fotogalerii.

Po skvělém obědě si plavci na chvilku odpočinuli a za krásného počasí si šli užívat na venkovní hřiště. Extrémně teplé počasí neumožnilo plnohodnotný  atletický trénink a tak proběhl ke vší spokojenosti míčový trojboj. Kopalo se na branku, házelo na koš i na bránu. Výsledky naleznete rovněž v příloze.

Po svačince jsme vyrazili za poznáním do přírody. Okolo Jilemnice vede naučná stezka, která nás přivedla až vrch Kozinec, odkud byly vidět ještě bílé vrcholky Krkonoš.

Slavnostní večeře na rozloučenou se také vydařila a „smažák“ chutnal všem! Po osobním volnu se šlo sportovat do tělocvičny a na samý závěr dne proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků závodů.

Dnes už jdeme spát a zítra dopoledne nás čeká poslední plavecký trénink!

Budou i na něm nějaká nová překvapení?

To se dozvíte až zítra!

Dobrou noc!

 

Trenéři Michal a Ivana

---------------------------------------------

Výsledky závodů (klikněte)

Fotogalerie dne (klikněte na foto)