Vánoční rozloučení se Lokomotivě vydařilo!

16.12.2010 19:28

Vánoční rozloučení se plavcům líbilo!

Středeční podvečer 15.12. 2010 patřil poslednímu tréninku zimní sezóny 2010/2011. Plavci se společně s trenéry i rodiči sešli již v 16 hodin na bazénu, kde v příjemné atmosféře soutěžili v různých závodech a štafetách. Odměny se rozdávaly přímo do pusinek a o zábavu nebyla nouze.

Foto+video (klkněte na libovolné foto)

Mezitím, co plavci dováděli ve vodě, připravovala druhá skupina trenérek další část překvapení. Z normální učebny se stala voňavá a svíčkami vyzdobená místnost, kde nechybělo sladké pohoštění pro všechny plavce.

Na úvod jsme si zazpívali vánoční koledy, které hezky doprovázela paní trenérka I. Řeháková na klávesy. Po naladění do správné atmosféry „Ježíšek“ naděloval dárky. Každý plavec obdržel sadu společných fotografií svého družstva (PFka) a vánoční přání. Dárky také cestovaly od plavců k trenérům a měly vyjádřit soudržnost i poděkování za volný čas, který věnují práci s dětmi.

 

Neotřelou tečkou vánočního tréninku bylo vypuštění balónů štěstí na louce za Sportovním centrem. Celkem deset balónu se neslo oblohou, vstříc přáním všech přítomných. Ač se přání nemají vyslovovat, hlavní myšlenkou všech, je znovu zprovoznění „našeho“ bazénu….

Poděkování a přání hezky prožitých vánočních svátků si zaslouží všichni, kteří pomáhají naší Lokomotivě udržet fazónu, slávu a neztratit tolik potřebnou páru.

 

Mgr. Michal Hrstka - předseda oddílu