Vánoční pohár ve Stráži, aneb skvělá premiéra Lokomotivy Nymburk + FOTO!

13.12.2010 14:50

Během tohoto víkendu se necelá třicítka plavců našeho oddílu zúčastnilo dvoudenních závodů ve Stráži pod Ralskem..Vzhledem k počtu účastníků jsme tentokrát zvolili dopravu autobusem, který nás v sobotu dopoledne převezl zasněženou krajinou do místa konání. Po ubytování v budově strážských skautů jsme se přesunuli na bazén a začali bojovat o umístění na stupních vítězů.

Padlo spousta osobních rekordů,  některá zlepšení byla o desetinky, jiná o celé vteřiny.

Z bazénu jsme se přesunuli jen o pár metrů dál do školní jídelny, kde pro nás byla připravena chutná večeře. Večer jsme se vypravili na diskotéku, na které se děti vyřádili společně se svými kamarády z ostatních oddílů. Více asi řeknou fotografie :O)

V pozdní večerní hodinu jsme se vrátili a zalehli do již vybalených spacáků. Budíček jsme nastavili na půl osmou ráno, pak rychle snídaně a zpátky na bazén bojovat. 

Padlo i několik velmi překvapivých časů, Julča Pokorná měla určitě největší radost z výsledku na 200P, velikou pochvalu dostala Terezka Konšelová za zaplavání 100P, kde předjela i děvčata o 2 roky starší. Super Terko!!! Velkou radost udělali i naši nejmladší Barča Jeřábková, Lenka Červená, Johana Tamášová, Sabča Podroužková, Mirek Jára, Kuba Vejtruba, Illja Jakym a Véna Berný. Vojtovi Vognerovi bohužel strážská voda moc nesvědčila, ale příště to bude určitě lepší.

Štěpán Felgr ani David Noll sice neplavali v osobních rekordech, ale i tak dosáhli na první příčky v žebříčku. Hlavně aby Vám to kluci vyšlo i příště.

Závody jsme zakončili polohovou štafetou. Naše nejlepší sestava ve složení Danča Dvořáková, Julča Pokorná,David Noll a Matěj Mašata se nakonec umístila až na 5. místě, ale bojovali jako lvi.

Následoval oběd, vyhlášení výsledků v místní sokolovně a pak už jen cesta domů.

Věřím, že se dětem tyto závody líbily a že se budou chtít zúčastnit i dalších tímto oddílem pořádaných závodů, které budou koncem května.

Dana Němcová

*************************************************

Výsledky závodů (klikněte)

Osobní rekordy plavců LoNy (klikněte)

Fotogalerie(klikněte na foto)