V Hradci kraloval Jakub Řehák a David Noll!

28.03.2011 12:43

Plavci ze 47 oddílů ČR a Polska se sešli ve dnech 26.-27.března 2011 na prestižních závodech, Jarním poháru města Hradce Králové.

Závodníci nymburské Lokomotivy opět dokázali, že i v menším městě se dá skvěle plavat.

Jakub Řehák (1990), který oddíl reprezentuje již 14 let, potvrdil svoji stálou formu a na 50m volný způsob nenašel přemožitele a skončil první se zlatou medailí, na 50 m znak přidal ještě bronzovou medaili.

Výborně zaplavali i velké naděje oddílu David Noll (1999) a Daniela Mourková (2000). David dokázal, že si plně zaslouží zvláštní ocenění v anketě Sportovec Nymburska 2010 a v silné konkurenci, po hodnotných osobních rekordech, vyplaval zlatou medaili na 100m motýl a stříbrnou medaili na 100m volný způsob.

Daniela Mourková, ač teprve získává zkušenosti na 50m bazénu, dokázala překonat svá osobní maxima a ve svém ročníku skončila dvakrát druhá a to na 100m VZ a 100m M.

Všem třem patří velké poděkování!

Pochvalu si za své výkony zaslouží i Vojtěch Blažek (1999), který ve všech startech překonal své osobní rekordy.

Michaela Vecková, Klára Kotrmanová a Michaela Vecková zaplavaly časy na úrovni svých současných možností s umístěním v první polovině startovního pole a i ony zaslouží pochvalu.   

Velkou radost udělala trenérům Bára Řeháková, která i přes svou velkou studijní vytíženost, vyšetřila čas a těchto závodů se zúčastnila. Ve svém, téměř "domácím" bazénu, předvedla velice slušné výkony a předjela i plavkyně LoNy, které "trénují" o mnoho více.

Michal Hrstka a Ivana Řeháková - trenéři

Výsledky závodů (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na foto)