Třetí den byl plný novinek!

27.10.2011 22:43

Soustředění v Jilemnici – den třetí

Ranní klasika nás přivítala do třetího dne soustředění. Nývltova pekárna opět nezklamala a my dodali tělu energii na dopolední plavecké testování.  Před plavání však nechybělo důkladné rozcvičení těla různými gymnastickými prvky.  Fakt, že  90% plavců nemá na soustředění švihadlo, donutilo pana trenéra k improvizaci s bedýnkami.

Dopolední trénink dopřál  plavcům testování na různé úrovni. I. družstvo si vyzkoušelo „osekaného“ Angličana a II . družstvo plavalo vytrvalostní test na 400m kraul. Všichni testy přežili a výsledky naleznete v příloze.

Po výtečném obědě v hospůdce Na hřišti se konal polední klid a na něj navázalo míčové klání v tělocvičně. Mezitím se M. Hrstka ujal přípravy I. ročníku GPS Městského orientačního běhu Jilemnicí. Souřadnice, navigace, mapy… Vše bylo připraveno a první skupina vybíhala v 15:00hod na trať. Záludnosti a bludné kořeny některé skupiny dovedly zcela mimo výseč map a městaJ. Nicméně se po hodině všichni šťastně vrátili zpět na základnu.

Podvečerní hodinka patřila SPINNINGU! Plavci  I. družstva za dunivé hudby a pod vedením zkušené instruktorky propotili trika a poznali novinky v oblasti fitness.

II.družstvo mělo v tuto dobu pojednání o plaveckých trendech, výživě sportovců i o plaveckých závodech.

Po lehké večeři jsme vyrazili ještě jednou do bazénu, kde proběhl večerní trénink.

Teď už plavci opět spí a nabírají sílu do posledního dne soustředění.

Dobrou noc!

trenéři M+I

Výsledky plaveckých testů (klikněte)

Fotogalerie dne (klikněte na foto)