Sprinterský víceboj - Neratovice 23.1.2010

24.01.2010 13:44

 

Prvním závodem I. družstva Lokomotivy Nymburk v roce 2010, byl Neratovický sprinterský víceboj. Za účasti 23 oddílů z celé republiky a českých reprezentantů, se plavaly krátké tratě v délce 50 a 100m.

Sprinterský víceboj (4x 50m M,Z,P,K) prověřil všestrannost plavců a tu naši plavci rozhodně měli! Nejvyrovnanější výkony a krásné 3. místo v kategorii mužů, vybojoval ve víceboji Kuba Řehák, který si odvezl ještě další pohár, taktéž za 3. místo, ale v polohovém závodě. Mezi další úspěšné plavce Lokomotivy patří i Tomáš Havránek, který, byť ještě dorostenec, se prosadil i ve sloučené kategorii mužů a odvezl si dva poháry, za 2. místo v polohovém závodě a 100 M! Ve sprinterském víceboji obsadil bodované 8. místo. Na medailových postech stanula i děvčata z našeho družstva a to: Michaela Vecková, za 2. místo 100K, 3. místo 100PZ a celkové 7. místo mezi ženami a Šárka Vosecká za 3. místo na trati 100P.

Do medailové statistiky famózně přispěl i náš benjamínek David Noll, který ve svých kategoriích nejmladších plavců, obsadil 2x 1. místo na tratích 100 K a M. a v celkovém součtu pak vyhrál i sprinterský víceboj a kromě zaslouženého poháru si odvezl domů u sladkou odměnu v podobě krásného dortu!

Další členové nymburského družstva si na medaile sice „nesáhli“, ale v první závodě sezóny nemůžeme očekávat 100% úspěšnost všech plavců a tak přejeme všem plavcům našeho družstva, ať se jejich výkony stále vylepšují a platí zde staré dobré pořekadlo, že bez poctivé tréninkové práce, nejsou zasloužené, medailové koláče!

 

tren. Michal Hrstka

 

kliknutím na Davida se přenesete do fotogalerie :-)

kliknutím na trio K+T+M se podíváte na výsledky :-)