Slavnostní vyhlášení plavců se vydařilo!

29.01.2011 16:00

Vyhlášení plavců roku 2010

V páteční podvečer  28.1.2011 se sešli plavci, trenéři a rodiče v hezkém prostředí auditoria ZŠ Komenského, aby společně zhodnotili uplynulý rok a odměnili úspěšné plavce, kterým se loňská plavecká sezóna vydařila. A že bylo co hodnotit a slavit!

Multimediální show, plná prezentací, video sestřihů jednotlivých družstev vtipně uváděla paní trenérka Ivana Řeháková, která je i každoroční „autorkou“ scénáře celé akce.

Slavnostní atmosféru podtrhla i účast místostarosty města Nymburka, pana Zdeňka Vocáska.

Na samém úvodu jsme společně pogratulovali panu Jaroslavu Chládkovi, zakladateli nymburského plavání, ke krásnému životnímu jubileu. Pan Chládek oslaví v první polovině roku 90 let. Mezi „oslavenci“ byli i sourozenci Bára a Kuba Řehákovi, kteří se „přehoupli“ do další životní etapy. Přejeme jim, aby studium na VŠ a vše, co k němu patří, přinášelo radost a uspokojení!

Nablýskané poháry a medaile už ale netrpělivě vyhlížely své nové majitele a tak se program slavnostního vyhlášení přesunul do další roviny a to k vyhlašování.

Ocenění „Plavecká hvězdička 2010“ si odnesli Barbora Jeřábková, Lenka Červená, Johana Tamášová a Dominik Bašek.

Poháry za úspěchy na krajských přeborech kategorie D si vyplavaly Tereza Konšelová a Tereza Jeřábková.

Ocenění za 10 let reprezentace oddílu obdržela plavkyně Pavla Zábrahová.

Mezi „Úspěšné plavce 2010“, kteří se pohybují na republikové úrovni a skvěle reprezentují náš oddíl,  právem patří:

Štěpán Felgr, Daniela Mourková, Šárka Vosecká, Klára Kotrmanová, Michaela Vecková a Jakub Řehák.

**********************************************************************************

Vrcholem setkání v auditoriu bylo však vyhlášení titulu Plavec roku 2010. Toto ocenění je udělováno plavcům, kteří předvedli v loňském roce famózní výkony a vyplavali zlaté medaile na Mistrovství České republiky.

3.místo náleží plavkyni Lucii Niedrlové, která na Mistrovství ČR vyplavala zlatou medaili na 100PZ a do sbírky přidala ještě dva bronzy.

2.místo obsadil David Noll, který má ve své sbírce 10 medailí z Poháru České republiky.

1. místo a nejpočetnější sbírku medailí má Tomáš Havránek, který vyplaval pro Lokomotivu Nymburk celkem 7 medailí, z toho 2 zlaté v dorostenecké kategorii. Svými úspěchy překonal všechny plavce v historii nymburského plavání! Tomášovo plavecké umění již v současnosti rozvíjejí v Bohemians Praha, kam přestoupil v souvislosti s přijetím na prestižní pražské Sportovní gymnázium v Přípotoční.

Všechna ocenění byla rozdána a spokojení plavci i hrdí rodiče odcházeli z Vyhlášení plavců v dobré náladě. Velká část trenérů a rodičů pak ještě pokračovala v oslavách v příjemném prostředí restaurace „U Vodárny“.

 

Rok 2010 je již minulostí, ale bylo moc příjemné si na chvilku zavzpomínat na úspěchy našeho oddílu a poděkovat našim plavcům za předvedené výkony a trenérům za jejich přínos pro plavání a sport dětí vůbec!

 

Do nového roku 2011 přejme našemu oddílu a všem plavcům i trenérům jen to nejlepší!

Mgr. Michal Hrstka - předseda oddílu

Fotogalerie (klikněte na foto)