Kuba Řehák je čtyřnásobným Přeborníkem Středočeského kraje!

30.04.2011 22:10

Podolská, vnitřní padesátka hostila během pátečního odpoledne 29.4. a soboty 30.4.2011 plavce z 19ti pražských i středočeských oddílů a klubů.

Setkání se událo v souvislosti s pořádáním Mistrovství Prahy a Letního přeboru Středočeského kraje dorostu a dospělých.

Naše barvy hájilo 6 plavců: Kuba Řehák, Bára Řeháková, Michaela Vecková, Klára Kotrmanová, Šárka Vosecká a Pavla Zábrahová.

Mezi opravdovými chlapy se skvěle blýskl, náš odchovanec Kuba Řehák (1990), který v disciplínách 50K, 50Z,100Z a 200Z nenašel přemožitele a stal se "Přeborníkem Středočeského kraje"! Do své sbírky ještě Kuba přidal dvě stříbra na 50M a 100K!

Gratulujeme Kubo!

Pro neznalé jen malá poznámka, že Kuba již studuje VŠ a tréninků, s přibývajícími studijními povinnostmi, výrazně ubývá...

Pro jednu bronzovou si dohmátla na trati 50Z Michaela Vecková (1995).

Ostatní plavkyně přijely, spíše než pro medaile,otestovat atmosféru dospěláckých závodů a byla to i další zkušenost na (pře)dlouhém bazénu, která se jistě zúročí na MČR!

Výjimkou byla Bára Řeháková (1990), která si přijela zkusmo zaplavat hezkých pár disciplín, ze kterých bylo, i při enormní zátěži při studiu VŠ, hezké umístění (5., 7. místo).

Děkujeme všem za účast na závodech a přejeme také hodně sil do příprav, směřujících k finální přípravě na Mistrovství ČR!

M.H.

Výsledky závodů: ZDE

Fotogalerie: