PRAHA 2011 - výsledky

06.06.2011 09:35

Tropické teploty, krásný plavecký areál v Praze Podolí, konkurence 500 plavců ze 63 oddílů z České republiky, Slovenska, Polska, Slovinska a Francie. Tak to byla PRAHA 2011 – 3. Kolo Českého poháru v plavání!

Do jámy lvové se vrhlo 11 plavců a plavkyň Lokomotivy Nymburk. Mezi úspěšné plavce lze zařadit Davida Nolla, který byl ve své kategorii (1999) bezkonkurenční a vybojoval  dvě zlaté, 2 stříbrné a 3 bronzové medaile. Paráda Davide!

Velká škoda byla, že ač v rozpise jsou kategorie rozčleněny, při vyhlašování se na ně nedostalo a pořádající oddíl vyhlašoval pouze nejstarší plavce závodů.

Dalším „virtuálním“ medailistou byl Vojta Blažek, který by bral dvě bronzové medaile z prsařských disciplín! Jen tak dál Vojto!

V kategoriích něžného pohlaví, moc hezky zaplavala Eliška Zelená, který by si odvezla bronz na těžké trati 200M!

Elišce se zadařilo i dlouhých tratích, kde si vylepšila maximum na 800K! Super Eli!

Těsně pod stupni vítězů zůstaly – Šárka Vosecká, Kateřina Dvořáková a  Klára Kotrmanová, ale jejich výkony byly „koukatelné“!

Mezi chlapci si Marek Žárský vyplaval 6. místo na 50M.

Trio Jakub Řehák, Václav Jecha a Pavla Zábrahová, patřící TÉMĚŘ mezi veterány, zaplavalo tak, jak jim dovolí studijní povinnosti.

Michaela Vecková se ani po soustředění SCM nijak neblýskla a stále se hledá...

Celkové hodnocení závodů vidím ale dobře, počasí přálo a dlouhá, venkovní padesátka prověřila výkonnost před vrcholem sezóny – Letním Mistrovstvím ČR.

Pohodová atmosféra mezi plavci i trenérem přispěla k tomu, že snad nikdo z přítomných nelitoval, že se do Prahy vypravil.

Děkuji i rodičům za aktivní spolupráci, zejména v otázce dopravy a paní Zdeně Kotrmanové, za pomoc s organizací nedělního programu plavců LoNy!

tren. Michal Hrstka

Výsledky závodů (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na foto)