Pondělní nabídka sportů na maximum!

16.08.2021 23:31

Již letmý pohled na denní rozkaz č. 2, by mohl průměrného, konzumního zástupce naší populace minimálně vyděsit…Ale určitě NE naše plavce! Ti se s připraveným programem zdárně „poprali“ a co víc, užili si ho na maximum!

Pestrá snídaně, osobní hygiena, úklid pokojů a šlo se sportovat! Tartanová „rovinka“ naproti naší základně, posloužila k příjemnému a komplexnímu rozcvičení před plaveckým tréninkem. Krátké volno a přesun na bazén Sportovního centra s lehkou obavou, jak asi zvládneme dnešní (o půl hodinky) delší trénink. Bez obav odplavali všichni!

Zasloužený oběd a polední klid přišel vhod. Odpolední program nabízel hodinku na atletickém stadionu SC Nbk, kde trénují naši nejlepší atleti při soustředěních a nejen oni. V plánu byla atletická abeceda a nácvik štafet 4x 100m s důrazem na předávací techniku. Po statické i dynamické řadě následoval i opravdový závod mezi týmy! Byť je vítězné družstvo známo, vyhráli tentokrát všichni a zaslouží si velkou pochvalu za snahu!

Po svačince a odpočinku se plavci postupně měnili v rytíře. Jejich těla v chráničích, na hlavách přilby a na nohou v řad umístěná kolečka. První in-line trénink započal na asfaltovém parkovišti, kde se všichni rozbruslili a pak již dle svých možností, vyrazili směr Poděbrady. Většině se podařilo dojet až na obrátku u „plyňáku“.  I mladší plavci nástrahy tratě zvládli a byť to chvílemi vypadalo na nácvik čardáše či dalších tanců, vše dobře dopadlo a trénink si všichni užili.

Večeře a osobní volno… Chvíle, kdy tělo odpočívá a připravuje se na poslední aktivitu dnešního programu – cvičení a hraní na beach kurtech SC Nbk. Počasí přálo a opět se nám kromě vlastního hraní, podařilo i nafotit společnou fotečku.

Sprchování, druhá večeře, hodnocení dne a nástin úterního programu… Poslední aktivity a pak už jen zasloužený spánek.

Tak to byl ve zkratce náš první, velký den soustředění.

A co nás čeká zítra? Nechejte se překvapit a všem přejeme Dobrou noc!

(mh)

Fotogalerie Po 16.8.2021 (klikněte)