Podzimní oddílové závody přinesly řadu příjemných překvapení!-VÝSLEDKY

30.10.2011 19:57

Hezkou prázdninovou tečkou byly dnešní „Podzimní oddílové závody“, na které dorazil rekordní počet plavců (57!!!) a neméně rodičů!

Přesně v poledne nastoupil sbor rozhodčích, tvořených trenéry a nejstaršími plavci, aby slavnostně zahájil sportovní klání.

Po krátkém rozplavání se už do vody vrhly naší nejmenší plavci, kteří se předvedli na tratích 25K a 25Z.  Bylo hezké vidět, kolik práce již zvládli se svými trenéry!

První až čtvrté družstvo se pak předvedlo na hlavní trati 100PZ  a na „doplňkové“ trati 50VZ. Většina plavců brala tento závod velmi vážně, což bylo zřejmé na zaplavaných časech.

Velkým přínosem těchto závodů byla i demonstrace závodního pojetí plavání z řad našich nezkušenějších plavců. Poděkování zaslouží Bára, Kuba a Venda za krásnou ukázku techniky a to nejen malým plavcům, ale i jejich rodičům.

Hodina závodění byla u svého konce a paní trenérky Řeháková a Mazurová finišovaly s dopisováním diplomů.

Za skvělého moderování „spíkra“ celého závodu - pana Petra Mourka, pak předseda oddílu předal diplomy a ukončil tak skvělé setkání trenérů, plavců a rodičů.

Možná i trochu symbolicky se závody ještě odehrály ve Sportovním centru Nymburk.....

Sledujte web během týdne a dozvíte se víc….

Poděkování si zaslouží nejen všichni trenéři, kteří pomohli s organizací těchto závodů, ale i plavci za předvedené výkony i rodiče, kteří vytvořili svým povzbuzováním skvělou „závodní“ atmosféru!

Díky všem!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na tomto místě bych ještě rád oslovil všechny rodiče, kteří by díky svému podnikání, chtěli a mohli podpořit náš oddíl a naše plavecké aktivity sponzorskými dary a aktivitami.

V brzké době budeme např. kupovat nová oddílová trička a Vaše reklama by mohla být právě na nich.

Určitě bychom společně našli i další možnosti reklamy, např. na webových stránkách oddílu nebo na plaveckých čepičkách, což při dnešních technologiích, není vůbec žádný problém…

Možnosti se nabízejí i při pořádání našich velkých závodů - reklama na diplomech, na stupních vítězů, ve výsledcích….

Pokud Vás tato nabídka oslovila, kontaktujte nás a jistě najdeme společnou řeč!

Děkuji za celý oddíl!

Michal Hrstka – předseda oddílu

Fotogalerie se v současné době zpracovává a poděkování za fotodokumentaci celého závodu a všech plavců patří panu fotografovi Tomáši Bernému!

   Výsledky závodů    (klikněte)