Podzimní cena Kolína 30. 9. 2023 - hodnocení paní trenérky

01.10.2023 07:23

Dnes ráno se vydala pětice bojovníků z našeho oddílu prozkoumat nedaleký bazén v Kolíně. Do chladnějšího rána se vstávat nikomu nechtělo, ale naši plavci věděli, že si jedou pro samé osobní rekordy a medaile. Za náš oddíl se na plavecký bazén v Kolíně vydala čtyři děvčata ve složení-Terka Beranová, Lauri Hrbková, Kačka Pácalová a Sára Svatá. Tuto čtveřici doprovázel jediný kluk, a to Dan Pergel.

Byly to první závody v zimní sezóně a pro naši Kačku vůbec první závody. Na našich plavcích bylo poznat, že jsou po prázdninách řádně odpočinutí s čerstvě mnoha nabrané síly, kterou se nebáli ukázat svým soupeřům, a proto do všech svých startů dali veškerou sílu. Plavci se po celé závody vzájemně podporovali a cítili i podporu z galerie svých rodičů, která byla na výsledcích velice dobře podepsána.

Terezka, Daník, Laura i Kačka si vyplavali krásné osobní rekordy. za které mají obrovskou pochvalu. Terezce se nejlépe dnes dařilo na znakařské padesátce, kde dohmátla jako devatenáctá. Daníkovi se dnes velmi krásně povedl taktéž znakový start, na kterém si vyplaval patnácté místo. Laurinka dnes měla ze všech našich plavců nejtěžší závodní den- plavala totiž za oba dva půldny šest startů. Nejlépe se jí osvědčila její oblíbena trať a tou je 50m volný způsob, kde dohmátla jako devatenáctá závodnice ve svém ročníku. Kačce se dnes na její premiérových závodech dařilo nejlépe na kraulařské padesátce, kde si statečně vybojovala třicáté osmé místo.

Naše nejzkušenější plavkyně- Sára Svatá si nejvíce věřila na své disciplíně. Start na 50m prsama se jí povedl přesně tak, jak sama představovala. Na tuto disciplínu se soustředila celý den a díky tomu si tak posunula svůj osobní rekord. A nejen to, Sára si vyplavala na této disciplíně i zlatou medaili!

Velké poděkování patří rodičům a naší trenérce Nikče, která děti celý den slovně motivovala a udělovala samé pochvaly. Největší poděkování patří našim plavcům za skvělé výsledky a týmové povzbuzování.

Těšíme se na další závody!

(NB)

Výsledky komplet 

Výsledky plavců LoNy