"Mašiny" dobily Tábor aneb zlaté tažení Lokomotivy Nymburk!

07.12.2009 08:35

 

Berounské pohárové klání desetiletých, mělo svou, ještě úspěšnější kopii na jihu Čech - v Táboře!

Kvarteto dívek nymburské Lokomotivy - Lucka Niedrlová, Šárka Vosecká, Daniela Dvořáková a Eliška Zelená tu vybojovali zlatou a stříbrnou medaili ve štafetových závodech na 4x 50VZ, resp. 4x50PZ!

V individuálních závodech se blýskla Šárka Vosecká, která na prsařských tratích, těžko hledala konkurenci a v disciplíně 100P se stala zlatou přebornicí Čech! Do své cenné sbírky Šárka přidala ještě bronz na dvojnásobné trati (200P)!

Skvělé představení měla i Lucka Niedrlová, která si z Tábora odváží čtyři medaile a to 2x stříbro na tratích 100Z, 100PZ a 2x bronz z tratí 50VZ, 100VZ!

Plavkyně Eliška ani Daniela sice medaile na svých tratích nevybojovaly, ale výrazným způsobem pomohly celému družstvu Lokomotivy Nymburk k vítězství ve štafetových závodech!

Skvělé výkony nymburských plavkyň jsou o to cennější, jelikož se virózy a zranění před Pohárem, nevyhnuly ani těmto zlatým holkám!

 

Trenéři a celé vedení plaveckého oddílu děkuje Šárce, Lucii, Daniele a Elišce za výtečnou reprezentaci LoNy na vrcholných závodech a přeje zasloužené vyplavání do konce zimní sezóny a hodně elánu do nové sezóny 2010!

M.H.

Výsledky naleznete v příslušné sekci webu

nebo klikněte na "zlaté mašiny"

ilustrační foto :-)