LT 2011 - den sedmý 17.7.2011

17.07.2011 20:12

Večerní tanečky se oproti normálu trochu protáhly a tak se vstávalo až po osmé hodině.  Síly se šetřily jednak na výstup do kuchyně, ale hlavně na balení věcí a závěrečný úklid chaty. Dopolední program začal finálním zpracováním náhrdelníků pračlověka, který demonstroval úspěšnost táborníků v jednotlivých soutěžích.

Dopolední program vyplnila i návštěva keramické dílny Dr. Evy Pohořalé. Po návratu se vyrazilo na poslední stoupání do kuchyně, kde nás čekal výtečný kuřecí řízek. A pak už jen balení a úklid chaty… Na horním parkovišti odpoledne zastavil autobus a táborové pohádky je konec. Cesta domů proběhla v poklidném tempu a nedočkaví rodiče nás vítali lehce po 16:00 u plaveckého bazénu.

V současné době už asi všichni táborníci zaslouženě odpočívají a třeba už i spí…

Jako vedoucí tábora bych chtěl touto cestou poděkovat všem vedoucím za obrovské nasazení, které se zúročilo ve spokojených tvářích mladých táborníků.

Děkuji Ivaně Řehákové za velkou pomoc s nejen vlastní organizací tábora, ale i s logistikou a celkovou myšlenkou letošní CTH. 

Báře Řehákové, Jakubu Řehákovi a Václavu Jechovi za profesionální a bezchybné vedení daných částí tábora a her.

Děkuji i obětavým kuchařkám Haně Pravcové a Svatavě Hrstkové.

Bez těchto velkých opor by letní tábor LoNy nebyl… Velmi si vážím jejich volného času, který téměř zdarma, věnují svým mladším kamarádům!!!

 

Tábor byl krásný i náročný a proto přeji všem účastníkům zasloužený odpočinek a krásné pokračování prázdnin!

Michal Hrstka

Fotogalerie dne (klikněte na foto)