LoNy má 5 medailí z Krajských přeborů na Kladně!

20.05.2024 09:41

V sobotu ráno se sešli před plaveckým bazénem v Kladně čtyři plavci našeho oddílu. Tito čtyři plavci se probojovali svými časy do Krajského přeboru Středočeského kraje pro kvalifikaci na Letní mistrovství České republiky. 

Čtyřlístek našeho oddílu ve dvou věkových kategoriích - Lucka (2010), Adélka, Anička a Kryštof 2012 podal na bazéně ty nejlepší výkony, na které se pilně připravoval na trénincích. 
 
Nejlépe se dařilo Aničce Sajdlové, která si svými silami dokázala doplavat pro krásné osobní rekordy a probojovat se na stupně vítězů, kde se objevila hned 3krát. 
Anička si dokázala vyplavat zlatou medaili na 100m prsa a dvě bronzové medaile na tratích 50m volným způsobem a 200m prsa.
I Adélka patří mezi ty, kteří se dokázali probojovat na stupně vítězů. Adélce se to povedlo 2krát a zlatou medaili si vyplavala na 100m polohový závod a pro bronz si dohmátla na 100m motýlem. 
Mimo jiné, naše Adélka se dokázala probojovat mezi top 10 plavkyň Středočeského kraje v soutěži DRoP CUP 2024. 
 
Lucce se nejlépe podařila disciplína 100m polohový závod, kde si dohmátla pro 7. místo. Kryštof se osvědčil na své disciplíně, kterou je 100m volný způsob, zaplaval si osobní rekord a dohmátl si pro páté místo. 
 
Z Kladna si plavci odváží 22 osobních rekordů a 5 medailových pozic. Teď našim plavcům nezbývá nic jiného, než čekat na výsledky přijatých plavců na MČR, které se konají-2010: Olomouc, 2012: Znojmo. 
 
Největší poděkování patří rodičům za úžasnou a povzbuzující atmosféru + dopravu, všem plavcům za skvělé odvedené výkony a naší trenérce Nikče, která plavce skvěle motivovala a zajistila vše potřebné. 
 
Fotogalerie (klikněte na foto)