KZS v Mladé Boleslavi byla plná rozčarování…Výsledky!!!!

25.10.2015 20:10

Sobotní ráno 24.10.2015, plné mlh a červených semaforů, jako by předvídalo průběh krajských základních soutěží v Mladé Boleslavi.

Lokomotiva Nymburk přihlásila celkem 19 plavců, ale na bazén dorazilo pouze 12. Většina byla řádně omluvena a odhlášena.

Plavcům, kteří v sobotu závodili, se naskytla jedinečná šance – „stát na bedně“ a to díky absenci TOP st. plavců, kteří se v současné době soustředí na SCM ve Špindlerově Mlýně.(za LoNy – Terezka Konšelová)

Úspěchy se u plavců Lokomotivy dostavily a osobní maxima mají nové hodnoty a do sbírky přibyly i nové diplomy. Po dodání výsledků pořadatelem, je zveřejním.

Každé dobro, ale má být po zásluze potrestáno a tak se také na závodech dělo.

Přesný začátek závodů v 9:00hod. signalizoval dobrou organizaci pořadatelů, ale tak jak šel čas a sluníčko zapadalo, závody stále neměly konce…  Hodinky ukazovaly 18:15 a byl tu poslední závod… Hurrrááááá!!!

Další stres, téměř při každém závodě byl z možné diskvalifikace. Ostřížím zrakem paní vrchní rozhodčí zapisovala diskvalifikace, opravdu v každé rozplavbě….

No a do třetice se vedle našeho tábora „uhnízdilo“ družstvo ve žlutém tričku. Neúnavné povzbuzování pana trenéra po celý den, na klidu také nepřidalo…..

Závody v Ml. Boleslavi byly plné rozčarování a zejména neúnosný počet diskvalifikací byl na pováženou.

Závěrem je nutno říci: „ Z chyb se poučíme a do Krajských přeborů (nominace na MČR) vše vyladíme!!!“

Děkuji všem za aktivitu na závodech, medailistům gratuluji a všem přeji hezkou neděli!

Michal Hrstka

****************************************

Výsledky plavců LoNy (klikněte)

Výsledky komplet (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na foto)

****************************************

Na samý závěr příspěvku chceme na tomto místě, popřát naší paní trenérce Ivaně Řehákové, jen to dobré a posíláme ji přes fotografii energii, kterou bude v dalších týdnech MOC a MOC potřebovat!!!

Držíme palce, ať vše dopadne tak, jak má!

všichni plavci i trenéři z Lokomotivy Nymburk