Krajský přebor dorostu a dospělých 7.- 8.5.2010 12 medailí pro LoNy

08.05.2010 18:34

Krajskými přeborníky se stali Havránek a Vecková aneb 12 medailí z přeborů pro Lokomotivu Nymburk!

Páteční odpoledne 7.5. a celá sobota 8.5.2010 patřila nejen oslavám 65. výročí osvobození naší republiky, ale i krajskému přeboru Prahy a Středočeského kraje v Praze Podolí. Lokomotivu Nymburk reprezentovala skupina z  I. družstva ve složení: Tomáš Havránek, Václav Jecha, Klára Kotrmanová, Šimon Nosek, Michaela Vecková, Pavla Zábrahová a Hana Žižková.

V celkovém součtu medailí Lokomotiva nedopadla nijak zle a přivezla 12 medailí. Pro titul „Přeborník Středočeského kraje“ si vystoupal Tomáš Havránek celkem třikrát(200PZ,200K a  100K) a do sbírky přidal ještě jednu stříbrnou. Pro jednu zlatou(200PZ), tři stříbrné a jednu bronzovou medaili si dohmátla Michaela Vecková a do výčtu medailistů patří ještě Šimon Nosek, který si ve znakařských disciplínách odvezl dvakrát bronz.

Ostatní plavcům se nepodařilo dosáhnout na cenné kovy, i když někteří nebyli až tak daleko od stupně vítězů.

Většina plavců vyrážela na tyto závody s předsevzetím, že si vylepší osobní maxima či splní kvalifikační limity pro MČR. Opak byl však pravdou. Analýza tohoto „neúspěchu“ je prostá a vychází buď z předchozích zdravotních komplikací či z velkého tréninkového zatížení na předchozím soustředění či z jiných sportovních aktivit, které se neslučují s  kvalitní plaveckou přípravou na přebory.

 M. Hrstka -trenér

 

Výsledky (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na fotku)