Zimní KPPD v Mladé Boleslavi – návrat „zlatých“ časů LoNy!!!

27.10.2019 07:38

V pátek  25.10. odpoledne a přes celou sobotu 26.10.2019 probíhalo v Mladé Boleslavi, Zimní krajský přebor Středočeského kraje a Prahy.  Na 14 plaveckých klubů přivedlo na startovní plošinu 123 plavců. Vnitřní motivace, vylepšení osobních rekordů, blýskavé medaile, příjemná atmosféra dorostenců a dospěláků, kteří se na bazénech setkávají již řadu let. I tak lze subjektivně popsat pocity přímo od bazénu.

Náš oddíl reprezentovalo celkem 11 plavců, ročníku 2005 a starších. Stejně se tak i plavaly všechny disciplíny, včetně vyhlašování výsledků. I přes tento handicap, se povedlo Tereze Konšelové a Michalu Hájkovi stanout na postech nejvyšších!

Tereza Konšelová si vyplavala 3 zlaté medaile na prsařských tratích 50m, 100m i 200m! Do sbírky pak přidala dvě stříbra ze znaků – 50Z a 100Z a sbírku „uzavřela“ bronzem na 100m polohově!

Druhým medailistou je Michal Hájek, který taktéž zazářil na prsařských tratích a bral zlato na 50P a 100P. Stříbro si vyplaval na 200Z a medailovou statistiku uzavřel bronzem na 50M a 200P!

Velká gratulace Tereze i Michalovi! 

Bylo moc fajn, opět vidět plavce LoNy na bedně a užít si z pozice trenéra, "návrat zlatých časů"!

Ale i další naši plavci soutěžili na maximum a byť to na cenné kovy nevyšlo, stejně jsou v očích trénérů vítězi! Zvítězili nad hubeným a kritickým obdobím našeho oddílu a nikdy to nevzdali! 

Moc si toho vážíme a je moc fajn, že naše parta vydržela!

Díky moc – Michalu Hájkovi, Tereze Konšelové, Báře Konšelové, Klárce Kotrmanové (i za pozici team leadera), Adamu Kubátovi, Matyáši Kubátovi, Vojtěchu Pergelovi, Sabče Podroužkové, Elišce Raškové, Jakubu Vejtrubovi a Matymu Vejtrubovi!

(mh)

Výsledky plavců LoNy (klikněte)

Fotogalerie – Michal (klikněte)

Fotogalerie Klárky (kliněte)