KPDD Kladno 11. - 12.11.2022

12.11.2022 22:58

Téměř ve všech směrech atypický závod, tak to je KPDD!

A je jedno, zdali je zimní či letní. Vždy začíná v pátek odpoledne a konči v sobotu podvečer. Další anomálií je účast plavců z Prahy a celého Středočeského kraje a v neposlední řadě i fakt, že se plave bez rozdílu věkových kategorií. (pouze muži / ženy)

I tak se na ně těší celá, téměř dospělácká, generace plavců LoNy.

Na Kladno v pátek vyrazila parta plavců ve složení: Nikča Brázdová, Verča Doktorová, Terka Fraňková, Tomáš Kratochvíl., David Křenek, Maty Vejtruba a Tea Vetešníková.

Mezi třístovkou přijatých plavců se nijak neztratili a někteří se probojovali až do TOP 10 našeho kraje (Maty, Tea, David). Poměrně náročný program, kdy mnozí plavci zvládnou zaplavat až 9 závodů během dvou dnů, dávají zabrat i trenérům. Pořadatelé obklopeni elektronickou časomírou a s velkou dávkou profesionality, urychlují průběh závodů na maximum.

Při pohledu na výsledkovou listinu našeho oddílu, lze jasně a nepřehlédnutelně pochválit všechny, kteří dokázali překročit své limity a jejich statistiky vykazují nadprůměrné výsledky. Není plavce, jenž by nepřekonal svůj osobák na dané trati a za to jim patří velký dík!

Zimní plavecká sezóna nabírá na obrátkách a již za týden se budeme těšit na další, tentokrát dublované závody (pro změnu) na Kladně a Mladé Boleslavi.

Řádný odpočinek a poděkování všem za podané výkony!

(mh)

-----------------

Výsledky LoNy

Výsledky komplet

Fotogalerie (klikněte na foto)