Jarní cena Prahy 2010 - 9 medailí pro LoNy!

24.04.2010 21:40

6. ročník Jarní ceny Prahy přivítal více než 500 plavců z celé republiky a také dva plavecké kluby ze Slovenska. Lokomotivu Nymburk reprezentoval výběr mladších plavců z I. družstva (roč. 1994 a ml.) v celkovém počtu 11.

Po prvotních, ranních obtížích pořadatelů s elektronickou časomírou, se závod rozjel a svým maratónským tempem skončil po neuvěřitelných 12ti hodinách, plných rozplaveb a vyhlašování výsledků!!!

Mašiny stanuly na stupních vítězů celkem 9x a to pro první místo a zlatou medaili Tom Havránek, který zvítězil na trati 50K!! Na dvojnásobné trati 100K byl druhý.

Pro stříbrný a bronzový cenný kov si ještě vystoupala Lucie Niedrlová, s celkovým počtem medailí 4x!(1x 2. a 3x 3. místo).

Do tria medailistů zapadá i Šárka Vosecká, která potvrdila post prsařského finišera (2x 2. místo 100 a 200P) a oprášila staré známe pravidlo, že polohovky se vyhrávají při prsařské části závodu - 2.místo 200PZ!

Ani ostatní plavci se nemusí za své výkony stydět a právem jim uděluji pochvalu za nová osobní maxima a sbírání nových poznatků z taktiky i techniky plaveckého sportu!

Děkuji tímto medailistům a také: Kristýnce Budkové, Daniele Dvořákové, Kláře Kotrmanové, Davidu Nollovi, Kateřině Šibíkové, Michaele Veckové i Elišce Zelené, za hezký den, který jsme společně strávili na bazénu v Podolí!

tren. Michal Hrstka

 

Výsledky naleznete v sekci: Výsledky závodů (klikněte)

Fotogalerie - klikněte na společné foto :-)