Hodnocení závodů - 1. kolo nejmladšího žactva, Příbram 6.4.2024

08.04.2024 20:00

V sobotu ráno se vydala jediná bojovnice našeho oddílu Terezka Beranová na své první závody v letošní sezóně. Plavecké závody se konaly v plaveckém bazéně města Příbram.

Terezka se na své závody pilně připravovala a bylo to znát na jejich výsledcích. Nejvíce se soustředila na znakový start, kde bojovala ze všech svých sil o medaili a to se také povedlo. Na znakové padesátce si vyplavala nádherný osobní rekord a také dohmátla jako třetí ze všech dívek Středočeského kraje. I prsařská padesátka se Terezce povedla, posunula si svůj osobní rekord a vyplavala si tak krásné šesté místo.

Při odpolední pauze si Terezka odpočinula, nabrala síly a pevně se soustředila na svůj důležitý odpolední start-50m vz. Kraulová padesátka se podařila Terezce velmi skvěle. Svůj osobní rekord posunula o téměř sedm vteřin a díky tomu si tak dohmátla pro zlatou medaili!

Všechny starty dopadly báječně a Terezce patří velká pochvala a gratulace za skvělé výkony a odvedené výkony. Společně se těšíme na další závody, které se konají 27. 4. 2024 v Kolíně.

Nikča