FC 2022 – neubíráme plyn ani za deště!

21.08.2022 23:59

Do nového rána nás vítal vytrvalý déšť.  Přesně ten, jenž je noční můrou vedoucích a organizátorů všech možných akcí. Naštěstí jsou plavci dosti odolný druh a tak po dobré snídani, hygieně a úklidu pokojů, započala aktivní rozcvička na tartanové dráze, naproti naší základně.

Díky Sabče, která má nepřeberné množství prostocviků, čerstvě pod kůží, se mohli plavci přesvědčit o svých rezervách…Zejména v oblasti motorických – koordinačních cviků.

Dopolední program pokračoval plaveckým tréninkem, na kterém zněla nejen píšťalka, ale i povely k měřeným úsekům.  Příjemná hodinka na bazénu a šlo se na oběd.

V odpoledním programu čekala na plavce soutěž dvojic s trefným názvem „Kolo-běh“. Vylosované týmy se dělily o jedno kolo a jejich úkolem bylo překonat vzdálenost 3 km tak, že jeden borec běží a druhý jede vedle něj na kole. Střídání je na dané dvojici a počítá se pořadí v cíli. Soutěž se neobešla bez šrámů, ale nakonec vše dobře dopadlo.

Po svačině a odpočinku na nás čekal, sluncem již vysušený písek, v areálu plážového volejbalu. První půlhodinka byla věnována posilování a úpolovým hrám. V druhé části si na dvou hřištích plavci zahráli přehazovanou a volejbal.

Dobrá večeře, osobní volno a pak nácvik střelby ze vzduchovky. Za dohledu vedoucích a starších plavců si všichni vyzkoušeli manipulaci se zbraní, její nabíjení i vlastní střelbu.

Při západu sluníčka ještě rychlé, míčové hry, druhá večeře, vyhlášení výsledků Kolo-běhu, hygiena a již zasloužený spánek.

Den plný zajímavých aktivit je na samém konci a my se loučíme!

Jaký bude třetí den našeho Campu? Tak to se dozvíte zase zítra večer…

Dobrou noc či hezké ráno všem!

Michal H.

Fotogalerie dne (klikněte)