FC 2020 den druhý – Voda je náš kamarád!

18.08.2020 07:02

Druhý den našeho campu byl hodně provázaný s vodou. Hned po probuzení sbalit plavecké pomůcky a hurá na plavecký trénink. Po dlouhé době zase typická vůně bazénu, dlouhé úseky a prima tréninková jednotka! Zasloužená snídaně dala doplnění energie, kterou bylo třeba na další dopolední program v podobě atletické průpravy a plnění prvních testů OVOV (Olympijský víceboj). Na atletickém oválu SC Nymburk nejprve proběhlo důkladné rozklusání a rozcvičení. Po rozdělení do dvou skupin se začalo trénovat a měřit. Vybrané disciplíny byly: skok daleký a hod míčkem.

Dopoledne uteklo jako nic a servíroval se oběd. Za nádherného slunečného počasí, po odpoledním klidu jsme kolmo, vyrazili směr Veslák, kde na nás čekalo úžasných 13 paddleboardů na celé dvě hodiny!

Staří mazáci pomáhali s přenosem boardů na vodu a mladší byli zase instruováni o vlastním pádlování a balancu. Za pár chvil už byla většina borardů na Labi a všichni si užívali sluníčka, vody…

Další sportovní aktivitou byla cesta zpátky na základnu. Vzali jsme to z cvičných důvodů přes nový most v Babíně.

Chvilka odpočinku a šlo se na hodinový kruhový, posilovací trénink pod vedení Sabči a Klárky. Ve stínu a za hudby se potrápily snad všechny svaly na těle!

Po večeři a osobním volnu přišla ještě velice příjemná, podvečerní aktivita – „pískoviště“ SC Nbk. Suchý a teploučky podklad dal přehazované, volejbalu a dalším hrám zase jiný rozměr.

Se západem sluníčka se naše unavená těla osprchovala, dodalo se jim ještě potřebné energie v podobě druhé večeře a šlo se spát.

Den druhý byl náročný, ale moc krásný!

Díky všem!

Dobrou noc či hezké ráno!

(mh)

Fotogalerie FC 2020 – den druhý