Den pátý - Nymburští lachtani v akci!

24.08.2022 21:06

Poslední den našeho soustředění byl od samého rána jiný. Vstávali jsme do hezkého, slunečného rána! A to byl jen začátek. Dopolední program odstartovala jízda na in-linech do Poděbrad.  Prima svezení a rozehřátí svalů.

Po svačince odchod na bazén a tam milé překvapení! Díky pražským, vodním pólistům, kteří jsou ve SC na soustředění a mají na bazénu nejen míče, ale i branky, jsme si i my, užili hodinku vodního póla! Nejprve nácvik přihrávek, střelby a pak už hurá na zápas. Vyrovnané síly, touha dát branku i užít si zábavu. Tak to byl první, opravdový zápas našich plavců!

Po bazénu už všichni pospíchali na výtečné řízky a americké brambory. Po obědě jsme začali balit své osobní věci a začali zametat celou základnu. Vše šlo jak po drátku a tak zbyl i čas na drobné hry před rozloučením a odjezdem.

Pět dnů utekl jako voda, ale zážitků máme jako za celý týden a možná i víc. Plavci měli možnost užít si různorodých aktivit i závodů, vyzkoušeli si nové věci a hlavně užívali prima chvil s kamarády. Tohle jim už nikdy nikdo nevezme a určitě na CAMP 2022 budou rádi vzpomínat.

Rád bych na tomto místě poděkoval trenérkám Sabině a Klárce za pomoc s celou organizací akce, mojí mamince za výtečnou kuchyni pro vděčné strávníky, plavcům za aktivitu a přátelské chování. V neposlední řadě děkuji i všem rodičům za podporu i milá slova a poděkování při dnešním loučení…

Fitness Camp 2022 je hezkou minulostí a ta radost z celé akce, mi dělá dobře na srdci!

Děkuji všem!

Michal Hrstka

-------------------------------------

Fotogalerie dne (klikněte)

Výsledky cross –country MTB

Výsledky unfit – testy

Výsledky vytrvalost - plavání