David Noll vylovil z boleslavského bazénu zlatý poklad!

15.05.2011 13:35

V sobotu 14.5.2011 se utkalo o medailové pozice v boleslavském bazénu téměř 300 plavců z 11 oddílů na 34. ročníku Ceny města Mladé Boleslavi. Lokomotivu Nymburk reprezentovalo celkem 19 plavců a plavkyň, kteří v celkovém součtu přivezli celkem 11 medailí.

O „zlatý poklad“ se svými výkony postaral David Noll (1999), který ani v jedné z šesti disciplín, nenašel přemožitele a vystoupal tak pro šest zlatých medailí a právem se zařadil mezi nejúspěšnější plavce celých závodů.

Dalším úspěšným reprezentantem našeho oddílu byl i Vojta Blažek (1999), který si na tratích 50K,200PZ,100M a 100K vybojoval krásné bronzové medaile. 

Do medailové mozaiky přispěla i Daniela Mourková (2000) a to bronzovou medailí na trati 100K.

Další plavci na stupních nestanuli, ale většina si vylepšila svá osobní maxima a určitě jim tento závod, byl zdravou motivací pro kvalitní trénink, před blížícími se Krajskými přebory, které budou pro úspěšné plavce i nominací na Mistrovství ČR žactva.

Medailistům ještě jednou moc gratulujeme a všem plavcům přejeme hodně zdraví, síly i elánu, do finálních připrav před rozhodujícími závody letní, plavecké sezóny!

Poděkování náleží i dvojici trenérek Broně Pokorné a Daně Němcové, za organizaci celé nymburské výpravy!

V neposlední řadě děkujeme i rodičům, kteří se postarali o dopravu našich plavců!

Michal Hrstka

-------------------------------------------------------------------------------------

Výsledky naleznete v sekci: Výsledky závodů (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na foto)