Jakub Řehák je sedminásobným Přeborníkem Středočeského kraje!

05.11.2011 21:16

Zimní pohár Středočeského kraje a Prahy proběhl tradičně na kladenském bazénu v termínu 4.- 5. listopadu 2011.

Celkem 15 oddílů a 150 plavců se utkalo o cenné tituly „Přeborník Prahy, resp. Přeborník Středočeského kraje“ v kategorii dospělých a dorostenců.

Lokomotivu Nymburk reprezentoval výběr nejzkušenějších plavců v čele s Jakubem a Bárou Řehákovými.

Do týmu ještě patřily plavkyně: Klára Kotrmanová, Šárka Vosecká, Pavla Zábrahová a Eliška Zelená.

Mezi fenomény celých závodů patřil Jakub Řehák!

Z celkem osmi odplavaných závodů a nelehké konkurenci, doplaval celkem sedmkrát pro první místo i titul „ Přeborníka Středočeského kraje “!

Jeho prvenství bylo na oblíbených znakařských tratích 50,100 a 200metrů, ke kterým přidal prvenství z 50 a 100m kraul, 100 polohový závod a 50 motýlek. Stříbrnou medaili vyplaval v disciplíně 200 polohový závod.

Zkušená plavkyně Bára Řeháková si své oblíbené tratě také užila a díky své bojovnosti i dobré kondici vyplavala stříbrnou medaili na oblíbené trati 50P. Dalších 5 bronzových medailí přidala na tratích 50,100,200 znak, 100 prsa a 100 polohový závod.

Ostatní plavkyně nymburské Lokomotivy se těsně přiblížily ke stupňům vítězů, ale vzhledem k jejich věku a faktu, že se na tomto Poháru plavalo bez rozdílu věkových kategorií, si musí ještě na své velké medaile chvíli počkat.

Velká gratulace náleží Kubovi i Báře, kteří i přes náročné studium druhého ročníku VŠ dělají radost nejen sami sobě, ale i svým rodičům, trenérům a celé Lokomotivě Nymburk, kterou tak hezkým způsobem dlouhodobě reprezentují!

Na tomto místě se sluší i poblahopřát Báře a Kubovi k blížícím se narozeninám a popřát jim, ať jim to stále tak dobře plave, ale se jim ještě lépe studuje a ať jim zdraví a životní optimismus vydrží další dlouhá léta!

 

Michal Hrstka - trenér a kamarád

--------------------------------------------------------

Fotogalerie(klikněte na foto)

Výsledky závodů (klikněte)