7x finále MČR dorostu pro Lokomotivu Nbk!

21.12.2009 21:46

Takřka maratónské tempo, které nabrali plavci LoNy na MČR dorostu v Plzni, vydrželo Tomášovi Havránkovi až do nedělního odpoledne, kde si skvěle vedl v posledních finálových závodech na 100K a 200PZ. Během celého Mistrovství Tom zvládl zaplavat celkem 15 závodů, z toho 6x finále!!!

Skvělé počínání bylo odměněno nejen pokořením několika oddílových rekordů v kategorii dorostu i dospělých ,ale i velice slušným umístěním na 5., 2x6., 2x7,8 a 10. místě mezi plavci z celé republiky!!!

Tomáš dokázal, že odhodlání jít za svým cílem a snem, má své výsledky i smysl.

Druhý plavec z dua Lokomotivy Nymburk - Šimon Nosek prošel kvalifikačním sítem pouze na znakařské disciplíny(50,100 a 200Z). Nejlepším počinem bylo Šimonovo první finálové klání v životě dorostence na trati 200Z. Nervozita a touha o co nejlepší výsledek, mu svazovala ruce a rozklepala kolena. I tak je to pro Šimona velký zážitek a posun mezi elitní finálové plavce! V celkové hodnocení si Šimon vylepšil dva osobní rekordy a zapsal se do finálového závodu.

 

Celkové hodnocení vystoupení Tomáše a Šimona hodnotím velice kladně a mám velkou radost z toho, že i na malém oddíle, se mohou skvěle připravit plavci, kteří umí setřít i konkurenci ze zvučných plaveckých oddílů a klubů!

Poděkování patří plavcům, ale i rodičům obou hochů, kteří skvěle pečovali o zázemí a pohodlí plavců i pana trenéra.

Zaslouženě končí prosincový kolotoč Mistrovství České republiky a dovolte mi, abych popřál všem plavcům i trenérům hezké Vánoce a hodně zdraví a štestí v novém roce 2010!!

M.H.

výsledky (klikněte na Toma)

fotogalerie (klikněte na Šimona)