Tereza Konšelová vyplavala na Pohárech ČR zlatou medaili na 100m prsa!

02.12.2012 22:30

Pět desetiletých plavců: Vojta Bobek, Tereza Konšelová, Sabina Podroužková, Jakub Vejtruba a Veronika Vítková a dva jedenáctiletí plavci: Adéla Dobrkovská a Ilja Hendrych reprezentovali náš oddíl na vrcholné soutěži – Poháru ČR.

Nejúspěšnější a prakticky i jedinou medailistkou byla Tereza Konšelová, která v závodě na 100m prsa nenašla konkurenci a vyplavala s velkým náskokem zlatou medaili!

Velká gratulace Terezko!

V dalších závodech už ale na medaili bohužel nedosáhla. Na 50P 5.místo, na 100PZ 7. Místo, 100Z 9. místo. Na Terezce se „podepsalo“ onemocnění, se kterým se před závody, „prala“ více, než s naplavanými kilometry.

Do první desítky ještě 9. místem zasáhl Jakub Vejtruba, který v dalších závodech figuroval  až v polovině či v druhé polovině závodního pole.

Vojta Bobek, Sabina Podroužková, Veronika Vítková ani Ilja Hendrych či Adéla Dobrkovská do bojů o medaile nijak nezasáhli a umístili se od 11. do 33. místa.

Asi jsme očekávali lepší výsledky a jako předseda LoNy bych tomu byl rád, gratulovat více plavcům....

Poděkování však náleží všem plavcům, kteří reprezentovali náš oddíl na Pohárech ČR.

Ne všichni se tohoto „úkolu“ zhostili a na vrchol sezóny vyrazili…..

Zimní sezóna pro naše ml. plavce končí, ale už brzy všichni naskočí do té letní, která bude jistě o mnoho veselejší i třpytivější!

Poděkování náleží i trenérům Broně Pokorné a Jirkovi Červenému, kteří svůj čas věnovali koučování na Pohárech a vedli naše plavce.

 

Michal Hrstka – předseda oddílu

************************************************

Výsledky obou Pohárů ČR (klikněte)

Fotogalerie - klikněte na daný obrázek -)