Stráž pod Ralskem

22.06.2015 22:49

O víkendu 20.-21.6.2015 navštívila početná výprava 26 plavců LONY závody, které se pravidelně konají ve Stráži pod Ralskem. Tyto závody patří k nejzábavnějším, nejoblíbenějším a jednoduše k nejlepším závodům celé sezóny. Užijeme si zde kopec srandy, navzájem se víc poznáme nejen v našem družstvu, ale i mladší plavci se staršími z jiných družstev.

Už první starty byly velkým překvapením. Valča Bížová zlepšila svůj osobáček na 50VZ o 10s na 48, Adam Hájek společně se Šímou Luňáčkem na stejné trati pokořil hranici jedné minuty. Super!!!

Po odplavání sobotního programu na nás čekala ve školní jídelně rajská omáčka. Když nám trochu slehlo, vydali jsme se k místnímu jezeru, kde se konaly Vartenberské slavnosti. Bohužel nás ale brzy vyhnal déšť a tak jsme se vrátili na ubytovnu a připravili jsme pro naše dlouholeté kamarády, plavce, "bratry" Davida Nolla a Vojtu Blažka "ČAU ČAU" party, které se zúčastnili všichni plavci. Kluci od nás dostali dárečky na rozloučenou. BUDETE NÁM CHYBĚT!!!

V neděli jsme museli, ač neradi v 8hod vstávat a odejít na snídani a bazén. Za mohutného fandění jsme si snažili vyplavat si osobáčky.

Odpoledne nás čekalo vyhlašování výsledků, kde si naši nejmladší (Valča, Adam a Šíma) převzali své první poháry z plaveckých závodů. JSTE BORCI!!!

Po vyhlášení se všichni vracíme s vyřvanými hlasivkami, novými vtipnými historkami a krásnými vzpomínkami na další dva dny strávené s báječnými lidmi.

Díky všem dospělákům za to, že jsme na tyto závody mohli jet
:O)

Klárka & Terka


Fotogalerie (klikněte)