Stráž pod Ralskem očima Elišky Raškové,Báry Konšelové, Kuby Vejtruby a Terky Konšelové

18.06.2017 21:42

Byl, nebyl, jeden oddíl. A ten se vypravil na závody do Stráže pod Ralskem. Celkem 10 plavců se sešlo za účelem statečnosti, odvahy a bojovnosti. Do "ringu" se postavili byť se strachem, ale s odhodláním vyhrát a podat ten nejlepší výkon. Chtěli udělat radost vedoucím, kteří to s námi v autech neměli jednoduché.  

 Z bazénu jsme odcházeli spokojeni s našimi výsledky.  Energii jsme dobyli na večeři a ještě ten večer jsme navštívili dětské hřiště. Poté se naše výprava odebrala do královské komnaty. Ještě před spaním jsme si zahráli hru Černé historky. Následně nás čekal pěkný spánek.

 V brzkých ranních hodinách jsme byli nuceni vstávat a sbalit si věci včetně spacáků, ty dělaly některým jedincům velký problém. Když bylo všechno sbaleno, vydali jsme se opět doplnit energii v podobě snídaně. Poté jsme měli možnost si nakoupit zásoby na další závodní půlden v Pennymarketu. Dále jsme se přesunuli na bazén, kde nás hned po rozplavání čekali prestižní finále na 200 VZ, ve kterém se představili Bára Konšelová, Terka Konšelová, Eliška Rašková, Kuba Vejtruba, Lukáš Hingar, Vojta Pergel, Matyáš Kubát a Matyáš Vejtruba. Ukázali jsme se i v dalších disciplínách jako 100 P, 50 P, 100 M a 100 Z. Po doplavání všech disciplín jsme se vydali na zasloužený oběd a na vyhlášení výsledků.

 Celkem jsme vyplavali 12 zlatých, 12 stříbrných, 6 bronzových, bohužel i několik nepopulárních bramborových medailí. Musíme pochválit i jedinou zástupkyni druhého družstva Terku Fraňkovou, která se na všech tratích umístila do TOP 10.

 Všem gratulujeme a děkujeme Zuzaně Jeřábkové, manželům Fraňkovým za zajištění dopravy.

Autoři - Eliška, Bára K., Kuba, Terka K.

A my děkujeme trenérce a plavkyni Kláře Kotrmanové za trenérskou i organizační činnost na těchto závodech.

(iř)