Stráž pod Ralskem 5.-6.12.2015

06.12.2015 20:53

Výprava (18) plavců se zúčastnila o víkendu 5.-6.12.2015 již tradičních závodů ve Stráži pod Ralskem. Pro většinu plavců to byly poslední zavody zimní sezóny. Po cestě jsme vyrazili na bazén, kde se plavci rozplavali. Všichni byli odhodláni dát do svých startů vše, což se i stalo. Po odplavání posledního závodu na nás čekala večeře a poté odpočinek, který netrval příliš dlouho, protože jsme byli pozváni na diskotéku. Nejmenší plavci to rozbalili na tanečním parketu, starší si zahráli stolní fotbálek. Po návratu na ubytovnu si Mikuláš pro děti připravil překvapení v podobě ohňostroje a nadílky (ovoce, sladké pochoutky). Pak už jsme se uložili ke spánku a čerpali síly na další závodní den.


Budíček byl nastaven na 7 hod, i když všichni dospěláci předpokládali, že plavci budou čilí mnohem dříve ( tak jako pokaždé). Protože děti ráno ještě dospávali, nechali jsme je a na snídani šli později.

I nedělní starty znamenali mnoho osobních rekordů a úspěchů v podobě umístění "na bedně".

Všichni se těšili na závěrečnou štafetu. Náš oddíl zastoupili Adam Kubát, Kuba Vejtruba, Klára Kotrmanová a úžasným finišem dotáhla Bára Konšelová. Dohmátla na úžasném 2. místě hned za SKP.

Pak už následovalo vyhlášení nejlepších a zpáteční cesta.

Chtěla bych všem poděkovat za super víkend, úžasnou atmosféru a velkou snahu. Velký dík patří paní Jeřábkové, Kubátové, Skořepové a manželům Luňáčkovým za zajištění dopravy.


Fotogalerie ( klikněte) - další fota ještě budou :o)

Výsledky ve fotogalerii a po dodání pořadatelem


Na závody ve Stráži pod Ralskem odjeli tito plavci :

Hájek Adam, Luňáček Šimon, Myšková Eliška, Větrovský Matěj, Dobrkovská Simona, Kubát Matyáš, Vejtruba Matyáš, Jeřábková Barbora, Horálek Tomáš, Němec Adam, Pergel Vojtěch, Kopecká Lucie, Vejtruba Jakub, Jeřábková Tereza, Kubát Adam, Konšelová Barbora, Němcová Simona, Kotrmanová Klárka