Slavnostní vyhlášení plavců roku 2011 se Lokomotivě Nymburk vydařilo!

14.01.2012 11:29

Pověrčivého pátku 13. ledna se nezalekli organizátoři Slavnostního vyhlášení úspěšných plavců Lokomotivy Nymburk za rok 2011 a udělali dobře!

V podvečer přišlo do auditoria ZŠ Komenského na 130 plavců a jejich rodičů, aby společně s trenéry zhodnotili uplynulý rok.

V multimediálních příspěvcích ze závodů, táborů a soustředění, si přítomní připomněli ty nejkrásnější momenty z celé sezóny. 

Květiny a poděkování od předsedy oddílu dostali všichni trenéři, kteří svůj volný čas a zcela zdarma, věnují přípravě malých či velkých plaveckých talentů a vedou je k vysněným cílům.

Finále spojené s oceňováním přineslo zasloužené poháry a medaile nejen plavcům, kteří zvítězili na vrcholných republikových závodech, ale i těm, kteří překonali sami sebe a vylepšili si svá osobní maxima!

Z rukou vzácného hosta, pana místostarosty města Nymburka Zdeňka Vocáska a předsedy oddílu Michala Hrstky převzali ocenění

Úspěšný plavec 2011

Vojtěch Blažek, Štěpán Felgr , Daniela Mourková, Jakub Řehák, Šárka Vosecká a Eliška Zelená.

Nejvyšší ocenění a titul Plavec roku 2011 získal, díky svým famózním výkonům a čtyřem zlatým medailím na Mistrovství České republiky a Olympiádě dětí a mládeže David Noll!

Všechna ocenění byla rozdána a v příjemné atmosféře se tak zakončilo vyhlašování.

Poděkování patří všem zúčastněným plavcům, rodičům, trenérům a činovníkům našeho oddílu.

Velké poděkování náleží Ivaně Řehákové nejen za komplexní přípravu vyhlášení, včetně scénáře, ale i za profesionální moderování celého slavnostního programu.

Michal Hrstka

------------------------------------------------------------

Kompletní přehled vyhlášených plavců (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na libovolné foto)

Děkujeme panu Ing. Tomáši Bernému za krásné fotografie!