Pozdě, ale přece!!! Stráž pod Ralskem - hodnocení

21.06.2013 13:08

Minulý víkend se konaly závody ve Stráži pod Ralskem. Třicítka plavců v sobotu před polednem nasedla do přistaveného autobusu a vyrazila na jedny z nejoblíbenějších závodů.

Tentokrát si i plavci sami mohli vybrat disciplíny, které si zaplavou.

Děti se opravdu snažily a tak padal jeden osobáček za druhým.

Na večer byla opět pořadatelem zajištěna diskotéka. Kdo nechtěl křepčit, mohl se vyřádit s kolegy s ostatních oddílů venku s míčem. Do postelí jsme se dostali až v pozdějších hodinách, a tak jsme si mysleli, že děti budou ráno déle vyspávat. Omyl. Kolem šesté vykoukly první hlavy a v půl sedmé už byli vzhůru všichni.

Došli jsme si na snídani a pak hned na bazén, zabojovat v dalších disciplínách.

Děti si vyplavaly ( jestli jsem to dobře spočítala) 29x 1.místo, 25x 2.místo a 15x 3.místo.

Plavalo se i o hodnotnější ceny o Cenu Strážského plaváčka, kde se sčítaly 2 disciplíny – u mladších 50VZ a 50P, u starších 50VZ a 50Z. Krásné sošky si přivezli Simča Dobrovská, Matyáš Vejtruba, Míša Hájek, Tobiáš Schulz, Terka Jeřábková, Kuba Vejtruba, Barča Konšelová, Simča Němcová a Vojta Blažek.

Bez rozdílu věku se plavaly disciplíny 100P ( Cena starostky města Stráž pod Ralskem a 200Z ( Cena starosty města Mimoně). Ani tam se naši neztratili.

V disciplíně na 100P se Bára Konšelová umístila na 3. místě mezi ženami a Vojta Blažek na 2. místě mezi muži.

V disciplíně 200Z se Bára umístila na 1.místě a Simča Němcová na 3. místě. Všichni tři si přivezli nádherné poháry.

Pořadatel nezapomněl ani na nejmladšího plavce závodů. Tím byla tentokrát Nikča Brázdová, která má doma také krásnou sošku.

Společně jsme ještě oslavili přípitkem 8.narozeniny Matyáše Vejtruby. A nezapomněli jsme ani na dárek, který Matymu doufám udělal velkou radost. Děkujeme rodičům Ventrubovým za vynikající limči :O)

Chtěla bych moc poděkovat parťačkám Broně a Zuzce za pomoc s organizací této výpravy a všem dětem za bezvadnou atmosféru a bezproblémové chování. Strážský plaváček 2013 je již minulostí a my se můžeme těšit na Vánoční pohár, který se bude konat v prosinci.

Dana

 

Výsledky: po dodání pořadatelem

Fotogalerie: https://mis18.rajce.idnes.cz/