Podzimní cena Kolína - Simona Dobrkovská 4 krát zlatá!!!

05.10.2015 21:17

 

Dne 3. 10. 2015 se konala Podzimní cena Kolína, kde reprezentovalo náš oddíl celkem 8 plavců (Simona Dobrkovská, Nikola Brázdová, Šimon Luňáček, Adam Hájek, Eliška Myšková, Antonín Tuček, Natalie Nebáznivá a Nadia Nebáznivá).

V dopoledních rozplavbách na nás čekalo mnoho překvapení. První zlatou medaili vybojovala Simona Dobrkovská na 50M v čase 40,20. Po chvíli přidala i druhou zlatou na 100PZ v čase 1:39,40. Gratulujeme! Pochvalu zasluhuje Nikola Brázdová, která postoupila na začátku sezóny do 2. družstva, statečně polyká naplavané kilometry a na jejich výkonech to začíná být vidět.
Na svých prvních závodech své výkony předvedly Eliška Myšková, Natalie a Nadia Nebáznivých. Na trati 50VZ si zaplavaly skvělé časy. Gratulujeme a doufáme, že na dalších závodech překonají své OR.

Řada se dostala i na kluky. Šimon Luňáček, Adam Hájek a Antonín Tuček si zaplavali nové OR. Super!
Dopoledne uteklo jako voda a naši závodníci se začali připravovat na odpolední závody. Simona získala další dvě zlaté medaile na 100P a 100VZ. Velká gratulace!
Kvarteto dívek Nadia, Natalie, Eliška i Nikola  zaplavalo na trati 50Z opět pěkně. Kluci nezůstali pozadu, své časy si vylepšily a tím si vyplavali nové OR.

Všichni plavci zasluhují pochvalu za předvedené výkony a rodiče za dopravu na závody.

B. Pokorná

************************

Výsledky závodů (klikněte)