Plzeňské sprinty 2014 plné příjemných překvapení! David Noll poprvé 200K pod 2 minuty!

19.10.2014 22:16

Třídenní plavecký kolotoč Českého poháru se roztočil o tomto víkendu v Plzni. Na krátké formě (25m) tohoto svatostánku plavání se předvedlo na 520 plavců z 54 českých a evropských klubů!

Kompletní česká reprezentace v čele s Janem Mickou a Simonou Baumrtovou dokazovala, jak za krásnými časy a nominacemi na MS, jsou neskutečné a tvrdé tréninky, bez kterých se nikdy a nikomu úspěch nedostavil.

„Dechberoucí“ finálové závody, krásné souboje, tak to všechno viděli i naši 4 plavci, kteří se Plzeňských sprintů zúčastnili.

Reprezentant ČR David Noll potvrdil své kvality a i přes nedávnou zdravotní indispozici zaplaval tak, že překonal svá dosavadní 4 maxima a navíc posunul svoji hranici na 200K pod 2 minuty! Čas 1:59,51 je výtečnou známkou přípravy a cílevědomosti!

Díky Davide!                 

Jako úspěšnou můžeme hodnotit i vystoupení dámské části týmu LoNy! Na zkoušenou vyrazila Bára Konšelová a i ona přepisovala tabulky osobních rekordů a to hned 6x!!!

Gratulace, Báro!

S očekáváním odstartovala i Klára Kotrmanová a mile překvapila! Nejen, že se prala jako lev, ale vylepšila i své dlouholeté rekordy, celkem 3x!

Hezký, Kláro!

Do pověstného čtyřlístku ještě zapadá Vojta Blažek, který se sice snažil, ale výkony se zdaleka nepřiblížily maximu a jeho statistika je tak čistá.

Z pozice trenéra se závody povedly a kromě výkonů našich svěřenců, bylo moc hezké, se po čase potkat s našimi kamarády! 

Na závodech plavali: Tom Havránek, Eliška Zelená, Šárka Vosecká, Danča Mourková a další a další.

Hodně práce je za námi, ale o moc víc na nás ještě čeká! A jak jsme slyšeli během celého závodu od špičkových plavců: „ Do tréninku a celé přípravy musíš jít na MAX! Nebo to ukončíš na úrovni okresních přeborů….“

Tak snad motivace pro všechny plavce LoNy!!!???

tren. Michal Hrstka

*****************************************

Výsledky plavců LoNy (klikněte)

Výsledky komplet + videa všech FINÁLE (klikněte)

Fotogalerie (klikněte)