Neratovický pohár ve sprinterském víceboji - dva stříbrné poháry, jeden " bramborový " a dvě bronzové medaile pro LoNy !!! Výsledky

17.01.2016 14:49

Na Neratovický pohár ve sprinterském víceboji se z našeho oddílu vypravilo šest závodníků, aby si na začátku nové plavecké sezóny poměřili se svými soupeři.

Nejlépe se dařilo naší dorostence Barboře Konšelové (2000), která kromě překonání svých osobních rekordů dokázala obsadit krásné 2. místo ve sprinterském víceboji a tím získala krásný pohár. Dařilo se jí i na trati 100VZ, kde dohmátla třetí a vyplavala bronz. Velká gratulace !!!

Zahanbit se nenechal ani náš dlouholetý plavec Jakub Řehák (1990), který byl zároveň vedoucí naší výpravy. Ve víceboji svými výkony vybojoval 2. místo a ze závodů domů si odvezl pohár. V dospělácké kategorii se také dařilo Kláře Kotrmanové (1997). Ve víceboji vyplavala 4. místo a k němu přidala bronz na trati 100M. Gratulujeme!!!

Starší žák Jakub Vejtruba (2002) sice na stupních vítězů nestanul, ale zasluhuje pochvalu za velké překonání OR na trati 50Z a za bojovnost. Jan Černý (2002) a Lukáš Hingar (2003) podali vlažné výkony. Vzhledem k tomu, že je teprve začátek sezóny, věříme, že bude lépe.

Neratovické závody byly ozdobeny plavci zvučných jmen, ze kterých je nejznámější několikanásobná mistryně ČR, držitelka několika českých rekordů a olympionička Petra Chocová. Všichni jsme moc rádi, že se naši plavci v silné konkurenci neztratili a získali tři medailová umístění.

Poděkování patří Jakubovi Řehákovi za vedení výpravy a zabezpečení dopravy, Kláře Kotrmanové za fotodokumentaci, panu Konšelovi a paní Černé za odvoz na závody a za závodů.

I. Řeháková

***************************************

Výsledky komplet (klikněte)

Výsledky plavců LoNy (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na foto)