Lokomotiva začala funět! FC 2015 je v plném běhu!

17.08.2015 07:18

Nedělní odpoledne (16.8.2015) přineslo nejen „vymodlené“  ochlazení a déšť, ale také začátek dalšího ročníku Fitness Campu 1. a 2. družstva LoNy.

Na 15 plavců tu bude pod vedením Michala, Báry a Jakuba, zocelovat svá těla, učit se novým poznatkům o sportovním tréninku…

V programu FC však nebude chybět ani závodění na kole, na bruslích, prověrka pohybových schopností - v rámci UNIFITTESTu a další a další překvapení, která se jen do pěti dnů mohou vejít.

Po včerejším příjezdu na Rému a ubytování, byli plavci seznámeni s programem FC. Lehká večeře a krátké osobní volno a šlo se na první trénink!

Deštík nabídl „jen“ 3km výběh po Ostrově.

Večer pak patřil somatickému měření – konkrétně tvorbě a analýze plantogramu(otisku nohy). Tato metoda má za úkol zjisti stav nožní klenby.

Srandy bylo dost, zejména při nanášení barev štětcem na chodidla.. :-)

Po druhé večeři z darů rodičů (moc, moc děkujeme) čekalo na plavce ještě jedno posilování! Nebojte, šlo o cvičení mozku nad testem mladého cyklisty BESIP. Šlo o predikci před našimi cyklistickými tréninky.. Někteří naši plavci měli bohužel i 7 chyb z 20 otázek!!! Tak uvidíme….

Sprcha, zoubky a přání Dobré noci!

Poslední úkony prvního dne campu…..

(mh)