Hry, hry, hry! Táborový den pátý - středa 17.7.2013

18.07.2013 13:46

Jednoduchý a výstižný nadpis, který hovoří za vše!

Od božího rána se dnes táborníci nezastavili, užívali si jednak slunečného počasí a také spousty netradičných her. Invence vedoucích nezná mezí!

Dopolední program byl věnovaný míčovému víceboji, kde se prověřila šikovnost a nápaditost dětí. Na šesti stanovištích si vyzkoušely přecházení překážkové dráhy, hod na kuželky či fotbalový slalom.

Obsáhlé výsledky si můžete prohlédnout v příloze.

„Z cirkusu utekla zvířata!“, zaslechli táborníci zprávu hned po poledním klidu. Co podniknout? Jak o ně nepřijít?  Rychle na odchyt! Foukačky, uspávací střely a vyrazit do terénu!

Tak začala další zajímavá hra, kde si mohly děti vyzkoušet již zmiňované foukačky a vytěžit i další body do celotáborové hry.

Po svačině jsme se vydrápali na Rokytno, kde na posekaných loukách pokračovalo další hraní a soutěžení. Klasická hra s názvem „Slepý vůdce“, dala vyniknout verbálnímu navádění slepého vedoucího. Druhý závod spočíval v hodu mobilním telefonem. Sportovci si mohli vyzkoušet Nokii či Samsunga. J Posledním soutěžením byl přeběh s kaitem (drakem) na čas.

Pro pobavení všech jsme si ještě na závěr všichni zahráli oblíbený štrúdl, kde o zábavu a úsměvy není nouze!

K večeři nás lákaly buchtičky se šodó a po nich zasloužené osobní volno. Podvečerní čas a druhou večeři jsme zvládli vskutku tábornicky! U ohýnku a s opékáním buřtů.

Večer se vyhlásily všechny výsledky dne a pak už jen do sprchy…

Den byl dlouhý a teď všichni zaslouženě odpočívají.

Michal Hrstka

------------------------

Výsledky míčového víceboje (klikněte)

Výsledky CTH - středa 17.7.2013 (klikněte)

Fotogalerie dne (klikněte na foto)