Hektický čtvrtek - FC 2015!

22.08.2015 21:47

Ve čtvrtek dopoledne se plavci odebrali ještě jednou na atletický stadion, kde se po důkladném rozcvičení, abecedě a štafetách mezi překážkami, odehrál nepopulární Cooperův test vytrvalosti na 12 minut. Hromadný start dopadl dobře a pak už děti kroužily a kroužily na ovále…

Krásný výkon v chlapecké kategorii předvedl Míša Hájek – bez 50m celé 3 km! Z dívek pak TOP výkon předvedla Bára Konšelová . Většina plavců se snažila, seč mohla, ale kilometráže by mohly ještě narůstat! Výkony pod 2km jsou ostudné!!!

Po“ oživení“ všech plavců, jsme nabídli možnost si zaskákat do duchen.  A zase byl smích a zábava.

Odpoledne jsme vyrazili na brusle a díky hezkému počasí si je užili! Cestou jsme plavcům změřili 2km úsek. Výsledky naleznete v přiložené tabulce výkonů. „Kdo nepadá, jezdí pod své možnosti!“, tentokrát to schytala Sabča a Tomáš. Naštěstí „jen“ silniční lišej….

 

Po inlinech byla svačinka a pak hodinka v bazénu. Pomalu se přibližoval podvečer a první rodiče se začali objevovat na naší ubikaci. Byli totiž srdečně pozváni trenéry na neformální, přátelské posezení s grilováním. Voňavá masíčka a veselá vyprávění nejen ze života plaveckého se neslo Rémou až do večerních hodin.

Tímto děkujeme všem rodičům za návštěvu i za donesené pozornosti v různých formách!

Moc si toho vážíme a slibujeme další příjemné setkání v podzimních měsících.

Zmoženi celým dnem padli plavci a trenéři.

Den byl náročný, ale hezký a sluníčkový!

(mh)