Cirkusové GRAND FINÁLE! Čtvrtek 18.7.2013

19.07.2013 23:21

Čtvrteční ráno nabídlo krásné, teplé počasí a modrou oblohu. Bylo podobné, jako všechna předchozí rána, ale vedoucí již moc dobře věděli, že ten dnešní den bude ten s velkým D!

Dopoledne se rozeběhl a to doslova, Memoriál Hanče a Vrbaty! Jednalo o recesistické klání družstev na opravdových lyžích. Byť toto téma přímo nezapadá do cirkusové nabídky, využili jsme starého materiálu, kterým na chatě disponujeme. A není vůbec špatné, připomenout si pohybové, lyžařské stereotypy. O zábavu nebyla nouze a většina táborníků pochopila, že je to závod na čas. Do závodění se naplno pustil i tým vedoucích (Cirkus NeNe), kterým jejich vysoké nasazení sice přinesl nejrychlejší čas, ale bohužel i pár šrámů na pozadí při pádechJ…

Výtečný oběd dodal všem novou energii a my se odpoledne pustili do GRAND FINÁLE!

Jednalo se vrcholné představení všech cirkusů v přírodní manéži za doprovodu pravé cirkusové hudby. Ve vystoupeních nechyběli žongléři, artisti, kouzelníci, krotitelé zvířat i se svými miláčky, klauni… Některá představení bylo opravdu jak vystřižená z těch profesionálních a tím získala i rozhodující body do celotáborové hry.

Pro pobavení sama sebe i všech táborníků vystoupila i skupina vedoucích. Cirkus NeNe se představil v celé své kráse a v pozicích mimů, klaunů, siláků a tygra vykouzlili úsměvy dětí a pobavili je.

Veškerá vystoupení můžete najít ve čtvrteční videogalerii.

V podvečer se již odmaskovaní táborníci vydali na večeři a po osobním volnu začala nefalšovaná diskotéka, při které se střídalo tancování a hry. O zábavu se postarali vedoucí a asistovali jim naši nejstarší táborníci. Večer utekl jako voda a postupně podle věku, se odcházelo do postýlek.

Den byl nádherný a přinesl hodně úsměvů!

Díky za něj!

Michal Hrstka

--------------------------

Videogalerie cirkusových vystoupení (klikněte)

Fotogalrie dne (klikněte na foto)